Kindercomité Groessen hoopt op hoofdprijs

597 Views

ING Nederland heeft Kindercomité Groessen genomineerd voor de actie ‘Help Nederland Vooruit. Het Kindercomité is een van de vijf regionale verenigingen die in aanmerking komen voor een groot geldbedrag dat varieert tussen de 1000 en 5000 euro.

Het geld wordt overigens niet zomaar uitgedeeld. Er moet gestemd worden. Bij minimaal vijftig stemmen zit de duizend euro in de knip. Maar Kindercomité Groessen hoopt dat nog meer mensen hun stem uitbrengen en het Kindercomité steunen. Stemmen kan via https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/kindercomite-groessen

Kindercomité Groessen staat al meer dan 75 jaar midden in de Groessense samenleving. Een groep vrijwilligers zet zich jaarlijks samen met vele andere Groessense verenigingen en sponsoren in om de Groessense jeugd te vermaken tijdens Koningsdag, Sinterklaasintocht en de kinderspelen met de Groessense kermis. Met veel enthousiasme wordt geprobeerd om van iedere activiteit weer een feestje te maken! Niet alleen de Groessense jeugd maar ook ouders, opa’s, oma’s en vele andere gezins- en familieleden genieten mee tijdens onze activiteiten.
Met een mogelijke donatie wil Kindercomité Groessen onder andere de kleding voor het Sinterklaasfeest en de bijbehorende accessoires vervangen. Daarnaast wordt ook een deel van het geld gebruikt voor leuke activiteiten tijdens Koningsdag.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!