‘Klompenpaden in de Liemers vind ik prachtig’

22 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of

medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?

“Mijn naam is Judith Kruis. Samen met Johan Buiting ben ik eigenaar van BK Schoonmaak Plus, waarin ‘BK’ voor onze achternamen staat.”

 

Bedrijf?

“Johan werkte in zijn tijd op de havo al bij Volharding Didam in de schoonmaak, wat later is overgenomen door CSU. Hij had hier diverse banen als rayonmanager. Johan volgde verschillende opleidingen in dit vakgebied. Zelf heb ik na de havo een Schoevers opleiding gedaan. In 2012 richtten we samen ons bedrijf op. Het schoonmaakbedrijf is klein begonnen, vanuit onze woning in Zevenaar. Inmiddels is ons bedrijf doorgegroeid en verhuisd.”

 

Vrije tijd?

“Ik vind het heerlijk om bezig te zijn in de tuin, of om te wandelen en fietsen in de zon.”

 

De Liemers?

“Ik kom uit Oud-Zevenaar en ben jaren in Zevenaar naar school gegaan. Zevenaar is ook een fijne plek om te wonen. Het centrum is heel gezellig geworden, met alle terrasjes en restaurantjes! Toen wij vroeger uitgingen, waren er nog maar net drie kroegen. Dat is echt wel beter geworden!”

 

Mooiste plekje?

“In Rijnwaarden, Montferland en het Rijnstrangengebied kun je heerlijk wandelen of fietsen. De nieuwe klompenpaden in de Liemers vind ik prachtig en de Breuly mag ik natuurlijk niet vergeten.”

 

Lokaal werken?

“Het is makkelijker om lokaal personeel te vinden en de reistijd is natuurlijk veel korter. We kunnen snel inspringen als er iets geregeld moet worden, of als we even willen kijken bij een klant. Korte lijnen, groot gemak!”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!