KlupOranje organiseert voor 4e keer Koningsdag 2017 in LOO

249 Views

Voor het vierde jaar organiseert KlupOranje uit Loo Koningsdag in Loo op 27 april. Dit jaar zal er om 12.30 uur gestart worden met een KlupOranje fietsparade voor de kinderen tot 12 jaar. Zij kunnen deelnemen met hun versierde fietsen vanaf het grasveld bij de Hoflaan. Waarna zij een tocht door het dorp zullen maken en finishen op het KlupOranjeplein voor het schuttersgebouw van Willem Tell aan de Loostraat 38 te Loo.

Op het KlupOranjeplein start om 13 uur de zeskamp voor teams (vanaf 12 jaar) en spellen voor kinderen tot 12 jaar. Teams (6 personen of meer) kunnen zich opgeven bij kluporanje@gmail.com

Voor de kinderen is er o.a. een springkussen aanwezig.

In de voor deze dag speciaal ingerichte KlupOranjePub, zullen er op verschillende podia live optredens zijn van DJ Robin, Discussion en gelegenheidsformatie J.H.B. Band. Hier kan je onder het genot van een drankje, heerlijk genieten en feesten.

Nieuw dit jaar is “Heel LOO Bakt”! Doe mee, mix-kneed-bak-versier, thuis een taart. Presenteer deze op Koningsdag en laat deze beoordelen door de vakjury en publieksjury en maak kans op de baktrofee van Heel LOO Bakt. Voor spelregels, aanmelden en informatie, stuur je een mail naar kluporanje@gmail.com.
Rond 18.00 uur zullen de prijzen worden uitgereikt.

Zie voor meer informatie Facebook Koningsdag Loo

Foto: Rene van de Peppel – LooLens

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!