Kunstwerk! helpt bij belastingaangifte

162 Views

Vanaf woensdag 1 maart a.s. kunnen mensen met vragen over de belastingaangifte via de computer terecht bij Kunstwerk!. Samen met de Sociaal Raadslieden van Santé Partners (voorheen STMR) biedt de bibliotheek belastingspreekuren om inwoners van de gemeentes Zevenaar, Duiven en Westervoort te ondersteunen. Deze service is gratis. Hulp van Sociaal Raadswerk bij aangifte is beschikbaar voor huishoudens met een bruto jaarinkomen van max. € 28.000, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek.

 

Belasting invulhulp

In de maanden maart en april kunnen mensen via Kunstwerk! gebruik maken van de invulhulp. Dit gaat op afspraak in de vestigingen van Mikado in Duiven en Westervoort en in de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar. De Sociaal Raadslieden van Santé Partners (voorheen STMR) verzorgen de daadwerkelijke hulp. Daarnaast wordt er samen met de Sociaal Raadslieden gekeken of alle regelingen en voorzieningen, die van toepassing zijn, worden gebruikt.

 

Daarnaast verzorgt de ANBO op 14 maart van 10:00-11:30 uur bij Kunstwerk! in de Turmac Cultuurfabriek een informatiebijeenkomst over de aangifte inkomstenbelasting en toeslagen.

 

Voor het maken van een afspraak voor het invullen van de belastingaangifte, bel naar Kunstwerk!

085-0409971 en vraag naar het secretariaat, bereikbaar elke werkdag van 10:00-15:00 uur.

 

Voor meer informatie, zie: www.liemerskunstwerk.nl.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!