Kunstwerk! is op zoek naar zangers en zangeressen

24 Views

De koren mogen weer van start! Kunstwerk! Muziekschool begint op maandag 13 september a.s. met maar liefst twee koren in Duiven. Het jongeren koor Re:Choir is op zoek naar zangers en zangeressen die op het voortgezet onderwijs zitten. Nieuw is dat er ook een Kidskoor komt voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Re:choir
Samen meerstemmig zingen!
Wil jij in een groep je favoriete popsongs zingen? Of wil je wellicht een keer een solo zingen? Dan is  
Re:choir jouw koor! Samen met een ervaren zangdocent ga je werken aan meerstemmige popsongs waarbij o.a. gelet wordt op samenklank, timing en dynamiek. Ook gaan je aan de slag met performance en wordt er toegewerkt naar een optreden. 

Kidskoor Duiven
Voor alle jongens en meiden die samen willen zingen
Ben jij die nachtegaal in de dop? Of wil je dit graag worden? Meld je dan nu aan voor Kidskoor Duiven. Ervaring is niet nodig, wel een goed humeur! Wil jij gezellig samen zingen in een groep en leren hoe je goed je stem kan gebruiken? Samen met een ervaren zangdocent werk je aan diverse songs en leer je hoe je deze als koor presenteert. Dus begin maar vast met opwarmen van je stem, want maandag 13 september a.s. start de eerste les!

Twijfel je nog? Meld je dan aan voor een proefles via www.liemerskunstwerk.nl. Je mag één keer gratis meedoen, daarna besluit je pas of je doorgaat met de jaarcursus. Beide koren zijn gemengde koren, dus zowel jongens als meiden kunnen zich aanmelden. Het repertoire bestaat voornamelijk uit popmuziek. Een paar keer per jaar ga je alles wat je geleerd hebt, in praktijk brengen tijdens een optreden.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!