Kunstwerk! Het Musiater wijzigt kassatijden.

53 Views

 

In aanloop naar de totale ontwikkeling en dienstverlening van Kunstwerk! in Hal12, worden de kassatijden in Het Musiater in het nieuwe theaterseizoen aangepast.
Dit betekent dat vanaf dinsdag 20 augustus a.s. de kassa van Het Musiater geopend is op
dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 13.30 uur en 16.30 uur. In een later stadium zal de verkoop van theatertickets ook in Hal12 mogelijk zijn.

Muziekschool
In Het Musiater is het theater en de muziekschool van Kunstwerk! gevestigd. De administratie van de muziekschool is verhuisd naar Hal12 aan de Kerkstraat 27 te Zevenaar. Tijdens de zomervakantie zijn zij gewoon bereikbaar voor vragen en inschrijvingen op 085-0409971 en info@liemerskunstwerk.nl.

Zomersluiting Het Musiater
Zoals elk jaar sluit het theater voor 6 weken in de zomervakantie. Dan wordt er links en rechts groot onderhoud gepleegd in Het Musiater. Deze zomer gaat men zelfs aan de gang met het “muziekcafé” dat op de oude plek van de administratie komt. Het wordt een prettige plek waar men kan chillen, wachten of werken. In deze periode is het niet mogelijk om aan de kassa kaarten te kopen, maar online op www.liemerskunstwerk.nlgaat de verkoop gewoon door.

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!