Kunstwerk; Op naar een nieuw begin!

14 Views

Onlangs is de deur van de Volksuniversiteit(onderdeel van Kunstwerk!) aan de Vincent van Goghstraat voor de laatste keer op slot gedaan. We denken terug aan een mooie periode in dit gebouw, maar we kijken ook vooruit: op naar de nieuwe stek in de Turmac Cultuurfabriek aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. Tijd om nieuwe herinneringen te maken.

Collega Robert Timmermans: “Vanaf 2007 ben ik op deze locatie werkzaam geweest en heb hier altijd met veel plezier gewerkt. Iedereen wist de weg naar deze locatie goed te vinden, hopelijk wordt dat straks aan de Kerkstraat ook zo”.

Vanaf 1 juni a.s. zullen de cursussen langzaamaan hervat worden op de nieuwe locatie. Meer informatie kun je vinden op www.liemerskunstwerk.nl

Minicolumn
Nicci French, need I say more? Het schrijversechtpaar uit Engeland dat al miljoenen boeken verkocht heeft en ook voor veel bibliotheekuitleningen gezorgd heeft in onze vestigingen van Kunstwerk!
Ik ben een grote fan van ze, hun hele oeuvre staat in mijn eigen boekenkast. Als frontofficemedewerkster heb je ook recht op je eigen boekenkast naast je collectie in je vestiging.

Heb je zin in een serie over de psychoanalytica Frieda Klein en trek in een langzame thrillers, veel leespagina’s, begin dan met Blauwe maandag, Dinsdag is voorbij, Wachten op woensdag, Donderdagskinderen, Denken aan vrijdag, Als het zaterdag wordt en  Zondagochtend breekt aan.

Verrassende terugkomer is Huis vol leugens-2019-, voortreffelijke thriller!

Op dit moment lees ik hun nieuwste uitgave Hechtenis, bijna uit. Ik houd je op de hoogte!

Ik wens je weer  veel leesplezier!

Nanni van Vegten Bibliotheekmedewerker

Reminder bibliotheken weer geopend!

Voor het geval je het nog niet meegekregen had, de bibliotheken zijn weer open. Uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Je bent weer van harte welkom om veilig en in goede gezondheid naar de bieb te komen. Wel zijn er aangepaste openingstijden:

Zevenaar: maandag t/m vrijdag van 14.00 -17.00 uur  

Duiven: maandag t/m vrijdag  van 14.00-17.00 uur       

Westervoort: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag 14.00-17.00uur    

Giesbeek: maandag en woensdag  13.00-16.00 uur 

Lobith en Pannerden normale openingstijden.

Houd de website van Kunstwerk! in de gaten voor de meest actuele informatie, www.liemerskunstwerk.nl.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!