Kunstwerk! Theater

86 Views

Marlies Claasen, Ernest Beuving, Bas Steman e.a.

So long Cohen

Eind 2016 overleed Leonard Cohen. Wie was deze charmante romanticus? In ‘So long Cohen’ zoekt schrijver en verteller Bas Steman op zijn zolderkamer naar antwoorden. De zoektocht voert hem langs Cohens vele prachtige poëtische liedjes. De zolderkamer verandert af en toe in een café of een talkshowpodium. Daar laat cabaretier Ernest Beuving, imitaties/ persiflages van tafelgastheren aanschuiven om mee te zoeken; van Maarten van Rossum tot Jules Deelder.

 

Vrijdag 18 mei 2018

Aanvang 20.15 uur

Prijs € 19,50 inclusief pauzedrankje

Rabobankzaal Het Musiater

 

 

Nieuwe brochures

Heb je ze al? Onze gloednieuwe educatie brochure boordevol cursussen, workshops, muzieklessen en onze theater brochure met de meest uiteenlopende voorstellingen?

Van Andy & Melisa, Mr. Gerard Spong en Lakshmi tot Henry van Loon. Maar wat dacht je van Guido Weijers met een masterclass Geluk of de Musical Op Hoop van Zegen?

Kortom voor elk wat wils! Reserveer nu je kaarten op www.liemerskunstwerk.nl

De brochures zijn gratis af te halen op alle Kunstwerk! locaties: de bibliotheek, Het Musiater, de Volksuniversiteit en het Liemers Museum.

 

Zaterdag 26 mei a.s. Open Dag Kunstwerk! Het Musiater van 11.00 uur tot 15.00 uur

Het belooft een waar spektakel te worden met tal van optredens. Ook kun je een muziekinstrument uitproberen, meedoen met Muziek op schoot.

Tijdens de open dag zal voor de aankoop van toegangskaarten voor voorstellingen van het nieuwe theaterseizoen de kassa speciaal geopend zijn.

De toegang is gratis. Voor meer informatie: www.liemerskunstwerk.nl

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).