‘Lokaal investeren helpt elkaar groeien’

37 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of
medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Koen Koers, woonachtig in Arnhem. Mijn bedrijf heet Van de Wetering optiek en optometrie.”

Bedrijf?
“Van de Wetering optiek en optometrie in Duiven bestaat ruim 25 jaar en is opgericht door Jeroen van de Wetering, die nog steeds vol passie in de winkel werkt. Geleidelijk heeft hij het stokje aan mij overgedragen. De optiek specialiseert zich in oogzorg en -mode. Wij hebben een uitgebreide winkel met veel keus aan brillen en zonnebrillen. Daarnaast werken we samen met huis- en oogartsen om lokale oogzorg efficiënter te maken. Zelf ben ik optometrist en gespecialiseerd in het aanmeten van contactlenzen. Naast reguliere contactlenzen passen wij ook speciale kindercontactlenzen en medische protheselenzen aan.”

Vrije tijd?
“In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn gezin: ik heb drie jonge jongens met wie ik vaak de natuur in ga. Ook vind ik het leuk om op mijn mountainbike een mooie ronde door de bossen te fietsen.”

De Liemers?
“Ik woon in Arnhem, maar ben opgegroeid in Doesburg. Mijn vrouw Elien Janssen komt ook uit de Liemers, opgegroeid in Duiven en Westervoort. Zij is optometrist en medisch lensspecialist en werkt inmiddels bij ons bedrijf.”

Mooiste plekje?
“Mijn favoriete plekje is het nieuwe centrum van Duiven. Ik vind het mooi om de bedrijvigheid van ondernemers daar te zien. Er is een leuke sfeer ontstaan.”

Lokaal werken?
“Ik vind lokaal werken belangrijk en vooral heel leuk. Lokaal investeren helpt elkaar groeien. Zo haal ik nog meer voldoening uit mijn werkzaamheden.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!