LOOFEST: Endlich….. geht’s wieder loos!

324 Views

Op zondag 7 november “geht’s wieder loos” in LOO.  Dan is er de vierde editie van Loofest welke georganiseerd wordt door carnavalsvereniging De Nathalzen en muziekvereniging Excelsior uit Loo. Dit feest, geïnspireerd op het welbekende Oktoberfest, is een gezellig spektakel voor jong en oud. Topband De Rosentaler is wederom van de partij om de feestgangers in de stemming te brengen in de stijl van Oktoberfest. De Rosentaler speelt van schlagermuziek tot apres-ski en van Duitse partyknallers tot polka. Loofest (15.00 – 19.00 uur) vindt plaats in schuttersgebouw Willem Tell in Loo.

Na de eerdere succesvolle uitverkochten edities met ruim 450 bezoekers is er dan nu de vierde editie. De belangrijkste ingrediënten van het succes: muziek van de veertienkoppige band De Rosentaler, lange tafels, pullen bier, een speciaal ingerichte schnappsbar. De zaal van Schuttersgebouw Willem Tell wordt omgetoverd naar een Oktoberfest achtige sfeer, om in je dirndl of lederhosen de dansvloer te betreden of met een pul bier of ander drankje te feesten.


Kaartverkoop
. Entreekaarten voor Loofest zijn voor slechts 10 euro per stuk te koop, vanaf zaterdagmiddag 16 oktober 2021, zolang de voorraad strekt. Voorverkooppunten zijn Present Art in Duiven, Staring Diervoeders in Groessen, BP Het Ambacht in Westervoort en sportkantine SV Loo in Loo. Houd Facebook (www.facebook.com/loofest) in de gaten voor de laatste updates over kaartverkoop.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!