Lucas Verheij en Amber Meijer nieuwe jeugdprins en -prinses bij De Deurdreiers Groessen

9 Views

Prins Thijs de 1e en adjudant Jelle blijven nog even

GROESSEN  – Zaterdagmiddag 13 november werd in Jeugdfeestburcht Rinoceros na een spannende loting bekend dat Lucas Verheij een jaar lang als prins door het leven mag, en Amber Meijer als prinses. Hun klasgenoot Elisa van den Dam kreeg de functie van president. De overige klasgenoten verdeelden de functies van Raad van Elf en Narren.

Dit officiële gedeelte werd voorafgegaan door feestmuziek, een polonaise, een spelletje en een hapje en een drankje. Daarna werd feestelijk afscheid genomen van Prins Dani Stokman en Prinses Jackie Gieling.

Tijdens het Prinsenbal dat die avond plaats zou vinden in Feestburcht Gieling, zou het ‘best bewaarde geheim van Groessen’ bekend worden gemaakt. Door de lockdown maatregelen kon dat geen doorgang hebben. Prins Thijs Steentjes de 1e en zijn Adjudant Jelle Roordink zijn gevraagd om na twee jaar heersen over Deurdreiersdarp toch nog even in functie te blijven. Hun opvolgers staan al wel klaar, maar die hebben de moeilijke taak om het nog een tijdje geheim te houden tot er een geschikt moment is gevonden voor een waardige prinswisseling.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!