Maand van de Geschiedenis

28 Views

De Maand van de Geschiedenis 2019 is van start gegaan. Het thema dit jaar is ‘Zij-Hij’. De hele maand oktober staan geschiedenisboeken over fascinerende vrouwen extra in de schijnwerpers. Bezoekers aan de Bibliotheek Montferland kunnen een gratis Maand van de Geschiedenis magazine ophalen met boekentips en inspirerende artikelen.

Wandeling door ‘s-Heerenberg
Zaterdag  19 oktober heeft de Bibliotheek Montferland samen met de VVV Montferland een stadswandeling georganiseerd door ‘s-Heerenberg. Ontdek markante inwoners en bijzondere panden tijdens de stadwandeling. Het begin van de wandeling is in Bibliotheek ’s-Heerenberg, Oudste Poortstraat 24 om 11:00 uur. Na een kopje koffie start de wandeling onder leiding van een gids van VVV Montferland om 11:30. De wandeling duurt 1 uur en een kwartier. Graag aanmelden voor 10 oktober op info@bibliotheekmontferland.nl of telefonisch op 0316 221184. De kosten zijn   € 3,00 per persoon.

De Maand van de Geschiedenis
De Maand van de Geschiedenis is het grootste geschiedenisevenement van Nederland. Een maand lang brengt de Maand van de Geschiedenis in samenwerking met duizenden culturele organisaties de geschiedenis onder de aandacht bij miljoenen Nederlanders.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!