Manifestatie Das Groessen op weg naar recordaantal deelnemers

273 Views

De tweede editie van de manifestatie Das Groessen stevent af op een recordaantal deelnemers. Op dit moment hebben zich al meer dan zestig verenigingen en bedrijven aangemeld voor het evenement dat op zondag 24 juni op en rond het Schuttersplein in Groessen wordt gehouden.

Tijdens Das Groessen presenteren bedrijven en verenigingen met een Groessen dna zich aan de regio. De deelnemers worden uitgedaagd dit op een creatieve wijze te doen. Deze oproep is niet aan dovemansoren gericht. Tijdens Das Groessen kunnen deelnemers de kerktoren beklimmen en deelnemen aan een rondleiding in de Andreaskerk. Schutterij EMM geeft bezoekers de kans om deel te nemen aan het koningschieten op een ouderwetse manier en en te ervaren hoe het is om te vendelen. Gruosna 838 koppelt de jaarlijkse brommertocht aan Das Groessen. De historische brommers worden vervolgens tentoongesteld. Veel bedrijven en verenigingen laten op de markt zien waar ze voor staan en vanaf het grote terras kan er de hele dag genoten worden van allerlei Groessense optredens.
De manifestatie Das Groessen duurt van 11 tot 18 uur. De markt eindigt om 16 uur. Na afloop organiseert Jongerensoos Rinoceros een after party.

Meer informatie of inschrijvingen via www.dasgroessen.nl. Inschrijven kan tot 30 mei!

De promo is gemaakt door Geurts Media.

 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!