Media Ukkie Dagen

13 Views

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

 

Tijdens de Media Ukkie Dagen van 26 maart t/m 2 april 2021 wordt aandacht gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 tot 6 jaar. Ouders en verzorgers van jonge kinderen krijgen tijdens deze campagne tips om aan de slag te gaan met het mediagebruik binnen het gezin.

Er zijn 2 gratis webinars te volgen. Webinar ‘Appvoeding’ op dinsdag 30 maart en webinar ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’ op woensdag 31 maart. Aanmelden via de website van de bibliotheek.

 

Jonge kinderen weten de weg in de ‘digitale wereld’ razendsnel te vinden. Ze swipen op de tablet of smartphone zo naar hun favoriete filmpje of app. Kinderen beleven hier veel plezier aan en voor ouders geeft het af en toe een momentje voor jezelf. Maar dreumesen, peuters en kleuters zijn nog te klein om er wijs mee om te gaan en begeleiding van ouders en verzorgers is nodig.

 

Tijdens deze dagen is voor ouders van kinderen van 0-6 jaar een gratis Media Ukkie Dagen-tas te bestellen. In de tas zit een Media Groei boekje, een MediaDiamant, de Voorleesgids, flyers en een kleurplaat.

 

Bij de online bijeenkomst Boekjes&Babbels wordt op 13 april ook aandacht geschonken aan mediawijsheid voor de allerkleinsten.

Kijk voor meer informatie en aanmelden: www.bibliotheekmontferland.nl/MediaUkkieDagen

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!