‘MediaMarkt: uitdagend en afwisselend’

133 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of

medewerker van een Liemers bedrijf.

 

Naam?

“Jim Joosten, ik ben werkzaam bij de MediaMarkt in Duiven. Mijn functie is costumer care leader, eigenlijk een duur woord voor manager. Samen met nog een leidinggevende ben ik verantwoordelijk voor de klantenservice. Wij zijn het aanspreekpunt van de werknemers en staan klaar voor onze klanten. De werkzaamheden zijn heel divers: zo beheren we de vragen die naar ons toegezonden worden door klanten, leggen we online bestellingen klaar als de klant deze in de winkel wil ophalen en zijn we verantwoordelijk voor het retourneren van producten. We beoordelen dan het product en geven de klant het geld terug als alles in orde is. Ook helpen we een klant als die bij ons langs komt voor een reparatie. Wij ruilen het product om, of sturen het op naar een reparatiecentrum. Voor die gevallen hebben we ook leenproducten, die de klant tijdelijk kan gebruiken.”

 

Mediamarkt Duiven?

“Ik ben hier gaan werken omdat ik op zoek was naar een uitdagende (bij)baan met veel verschillende taken. Hoewel de winkel altijd verantwoordelijk blijft, mogen we bij de klantenservice veel zelf bepalen. Als iemand er niet uitkomt, dan kunnen we altijd overleggen.”

 

Vrije tijd?

“In mijn vrije tijd doe ik veel met computers, vooral gamen en scripten.”

 

De Liemers?

“Ik ben opgegroeid in deze omgeving en ken een hoop plekken. Ik vind het fijn dat we een rustige omgeving zijn, met toch veel mensen.”

 

Mooiste plekje?

“Het Eilandplein in Duiven natuurlijk, met de meeuwen en fonteinen!”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!