Meer dan 400 kunstenaars openen hun deuren tijdens het Landelijk Atelierweekend

61 Views

Tijdens de Nationale Kunstweek vindt op 17 en 18 november het Landelijk Atelierweekend plaats. Meer dan 400 beeldend kunstenaars in heel Nederland openen hun deuren voor het publiek, waardoor belangstellenden een kijkje achter de schermen krijgen bij het creëren van een kunstwerk. Ook worden extra activiteiten georganiseerd zoals workshops, exposities en demonstraties.
Atelierroutes en open atelierdagen worden vaak lokaal georganiseerd, maar dit evenement is landelijk. Een weekend lang zijn in heel Nederland meer dan 400 ateliers te bezoeken. Dit evenement wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend van Nederland.

De deelnemende kunstenaar in Zevenaar is Eljada van Muijden. U bent van harte uitgenodigd aan de Bommersheufsestraat 13, openingstijden zaterdag 11:00 – 17:00 uur en zondag 13:00 – 17:00 uur.

Bezoekers krijgen het lidmaatschap van de Nederlandse Kunstkring t.w.v. € 60,- een jaar lang gratis

Kunstliefhebbers vinden op www.landelijkatelierweekend.nlhet actuele overzicht van alle deelnemende locaties die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn, evenals meer informatie over de extra activiteiten die worden georganiseerd.

 

 

 

 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).