Meer Muziek in de Klas, Uitreiking eerste opbrengst Zin in Zevenaar-cadeaukaart

8 Views


Bert Frölich
(Directeur/bestuurder Kunstwerk!) ontving van Joyce Mulder (Intersport Luising) de eerste cheque met de opbrengst van de Zin in Zevenaar-cadeaukaart van maar liefst €2010,43. Bij besteding van deze cadeaukaart gaat er 2% van het bestede bedrag naar Méér Muziek in de Klas Lokaal de Liemers. Hiermee kan Kunstwerk! met haar enthousiaste scholenteam gaan zorgen dat op alle basisscholen in de Liemers méér muziek in de klassen komt. Momenteel geeft Kunstwerk! online muzieklessen voor alle basisschoolleerlingen in de Liemers en met dit creatieve concept is het eerste kaarsje op de verjaardagstaart voor de 50ste verjaardag van erevoorzitter Méér Muziek in de Klas, Koningin Maxima, geplaatst.

 

Zin in Zevenaar-cadeaukaart
Met de Zin in Zevenaar-cadeaukaart dragen consumenten bij aan muziekonderwijs voor de basisschoolkinderen in de regio. Bij elke aankoop die zij doen in de Zevenaarse centrumwinkels, gaat er 2% naar Méér Muziek in de Klas Lokaal de Liemers. Dit is een financiële stimulans om ook het bedrijfsleven te betrekken bij het muziekonderwijs in de regio. Méér Muziek in de Klas heeft als doel basisschoolleerlingen structureel muzieklessen te laten volgen onder schooltijd. Muziek bevordert de sociaal-emotionele ontwikkeling van het brein en is juist in de basisschoolleeftijd van groot belang.

Voor meer informatie over de Zin in Zevenaar-cadeaukaart, ga je naar www.zininzevenaar.nl.


Kunstwerk! zet eerste kaarsje op de verjaardagstaart voor koningin Máxima
In aanloop van de 50e verjaardag op 17 mei a.s. van Koningin Máxima (erevoorzitter Méér Muziek in de Klas) wordt er iedere dag een muzikaal kaarsje op de verjaardagstaart van de Koningin aangestoken. Met dit feestelijk gebeuren wordt het muziek (onderwijs) in Nederland gevierd. Kunstwerk! is de koploper en heeft het eerste muzikale kaarsje geplaatst. De boodschap is te bewonderen op de website www.50dagenmeermuziekindeklas.nl en laat zien hoe het docententeam van Kunstwerk! digitale muzieklessen verzorgt voor veertig scholen in de Liemers.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!