‘Meer samenwerken in de Liemers’

178 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?
“Diana van Kesteren-Megens. Sinds 1988 woon ik al in Westervoort. Ik ben getrouwd met Casper van Kesteren en heb drie kinderen. Samen met Mendy Tiemissen ben ik eigenaar van Mediaz Creatie|Communicatie.”

Bedrijf?
“Mendy en ik werken al sinds 1997 samen, in het begin als collega’s op een reclamebureau.
Mendy en ik vonden dat kleinere klanten te weinig aandacht kregen. Hier zagen wij echter een mogelijkheid: we zegden onze baan op en hebben Mediaz Creatie|Communicatie opgericht, een full service ontwerpbureau. Een paar klanten volgden ons direct en al snel kregen we meer opdrachten. We realiseren tegenwoordig alles op het gebied van creatie en communicatie, van concept tot eindproduct.”

Vrije tijd?
Ik besteed graag tijd aan mijn gezin en vrienden. Ik hou van lekker (uit) eten, koken, een wijntje en af en toe naar een concert of een boogienight. Daarnaast golf ik en ga noodgedwongen twee keer per week naar de sportschool…”

De Liemers?
“Het is de plek waar ik mij thuis voel. Waar je rust, drukte, natuur, water, cultuur en
mooie fiets- en looproutes kan vinden. Tevens heeft de Liemers een rijk
verenigingsleven. Prachtig!”

Mooiste plekje?
“Lastig om slechts één plekje te noemen… of het nu gaat om de Panhoven, splitsing Rijn en IJssel of de recreatieplas in Giesbeek, ik kan me nog steeds verbazen in de Liemers. Er zijn zoveel mooie plekjes.”

Liemerse partners?
“Wij dragen de Liemers een warm hart toe en promoten dat dan ook waar we kunnen. De Liemers heeft mij veel gebracht, zo kom ik al jaren bij diverse netwerkverenigingen, ben zelfs tien jaar voorzitter geweest van Ondernemend Westervoort. Ik stimuleer alle ondernemers in de Liemers om te gaan samenwerken met bedrijven uit de Liemers, in plaats van buiten de regio. Waarom zou je iets van ver halen terwijl we het zelf allemaal in huis hebben?”

Door Kyra Sannes
Foto Jan Adelaar

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!