Meer woningen in plan Kloosterweide Babberich

529 Views

De verkoop van woningen in Kloosterweide in Babberich is zo voorspoedig verlopen dat ontwikkelaar Zegers Bouw een tweede fase gaat ontwikkelen met vrijstaande woningen, 2-kappers en seniorenwoningen.

Om belangstellenden mee te laten denken wordt er op woensdag 5 juni tussen 19.00 uur en 20.30 uur een inloopbijeenkomst gehouden bij Kulturhus De Borg in Babberich.

Nieuwbouwproject Kloosterweide is een kleinschalig en overzichtelijk plan met dertien woningen verdeeld over rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning. Fase 1 wordt naar verwachting aan het eind van dit jaar opgeleverd. Op dit moment is er nog slechts één hoekwoning beschikbaar.

“Omdat de belangstelling zo groot is, hebben we besloten om een tweede fase te ontwikkelen”, vertelt ontwikkelaar Kevin Bijsterbosch van Zegers Bouw. “We hebben inmiddels schetsen opgesteld waarbij de architectuur en typeringen in de lijn met de eerste fase liggen. Anders dan in de eerste fase worden er nu ook seniorenwoningen gesitueerd. Het worden woningen met een dorps karakter en uitstraling. We zijn benieuwd naar de behoeften en wensen van belangstellenden en daarom houden we eerst een inloopbijeenkomst alvorens we de plannen verfijnen en uitwerken.”

Zegers Bouw wil de verkoop van de tweede fase nog dit jaar van start laten gaan.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!