Meer zien door anders te kijken in Liemers Museum

58 Views

Onder de titel “Anders kijken, meer zien” exposeren 20 leden van Fotokring de Liemers in Kunstwerk! Liemers Museum in Zevenaar. De titel verwijst naar het bewust waarnemen van de omgeving door fotografen, waardoor hen dingen opvallen waar anderen aan voorbij gaan. De tentoonstelling duurt van 17 maart tot en met 22 april.

In de expositie, waar een jaar lang aan is gewerkt, komt de veelzijdigheid van de fotografen tot uitdrukking. De meeste exposanten hebben gekozen voor onderwerpen in de nabije omgeving die op een bijzondere manier zijn vastgelegd.

Niet alleen in de fotografische aanpak maar ook in de presentatie is geprobeerd het anders te doen. Dat resulteert onder meer in bloemdetails op een vaas, een vervagend white board, onherkenbare en soms onheilspellende bloemdetails, een beekje van foto’s op de museumvloer, onweersgeluid bij een foto van een dreigende lucht en lichtbakken in het plafond in de gang. Ook zijn teksten ingesproken die een andere kijk geven op het geëxposeerde werk of die extra informatie toevoegen.

 

Anders Kijken, Meer Zien.

Liemers Museum, Kerkstraat 16, Zevenaar.

Geopend van 17 maart t/m 22 april van 14.00 tot 17.00 uur.

‘s Maandags gesloten (met uitzondering van tweede paasdag).

Foto: Fotokring de Liemers

 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).