Midwinter Open Dag bij De Groene Schuur!

75 Views

Op zondag 29 december organiseert de midwinterhoorngroep Zevenaar een midwinterhoorntocht langs diverse bedrijven in Groessen en Zevenaar van 10.00 – 16.00 uur. Deze wandel-, fiets en autoroute loopt langs ons bedrijf De Groene Schuur en diverse andere bijzondere locaties in Groessen en Zevenaar. Onderweg staan er midwinterhoornblazers en er worden diverse activiteiten georganiseerd.

Op deze dag zijn onze kassen, streekwinkel en kookstudio geopend voor publiek. U kunt bij ons lekker opwarmen in de kookstudio of bij een vuurtje, en genieten van een warm hapje en drankje. Ook vinden er lekkere proeverijen plaats. Op het boerenerf in de kas wordt er een demonstratie midwinterhoorn maken gegeven en u kunt rondsnuffelen in onze gezellige streekwinkel. In de kassen kunt u bekijken hoe onze groenten ook in de winter groeien en bloeien en genieten van al het groen.

Ons bedrijf, De Groene Schuur is één van de locaties waarlangs de route loopt, maar ook bezoekers die niet aan de tocht meedoen zijn van harte welkom bij ons. Vooraf aanmelden voor deelname aan de route is niet nodig, u bent van harte welkom!

Voor meer informatie over de tocht kunt u kijken op: http://www.midwinterhoorntochtzevenaar.nl/tocht.php

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!