Nicole Grob: ‘Rust, ruimte en natuur in de Liemers’

49 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?

“Mijn naam is Nicole Grob, 41 jaar. Ik woon in Tolkamer en werk bij Westerveld en Vossers, een accountants- en advieskantoor, als relatiebeheerder.”

Westerveld en Vossers?

“We verzorgen administraties, stellen jaarrekeningen op, verzorgen fiscale aangiften en adviseren. Het werk is dan ook erg afwisselend. We hebben allerlei verschillende klanten, het contact met hen vind ik ook één van de leukste dingen. Voor zo’n cijfergek als ik, is het werken op een accountantskantoor sowieso heel leuk!”

Vrije tijd?

“Met een super lieve dochter van 8 jaar en sinds kort een hond in huis is er altijd wel iets te

doen. Samen spelletjes spelen, knutselen of met ons gezinnetje en de hond wandelen vind ik heerlijk! Gelukkig wonen we op een steenworp afstand van de Bijland. Verder zijn we gek op reizen en ben ik vaak bezig met het zoeken naar de ideale (meestal Italiaanse) vakantiebestemming. Ook probeer ik regelmatig hard te lopen.”

Liemers?

“Ik ben hier geboren en getogen en voel me echt thuis! Een grote stad trekt me niet zo, behalve voor het shoppen! Ik houd van de rust, ruimte en natuur in de Liemers. De mensen hier vind ik doorgaans erg prettig om mee samen te werken.”

Mooiste plekje?

“Ik heb een heleboel mooie en favoriete plekjes in de Liemers! De omgeving rondom de Bijland in Tolkamer en Herwen is prachtig. Het is als het ware onze ‘achtertuin’. Heerlijk om even te wandelen of hardlopen. Dan heb je het Horsterpark in Duiven: een mooie plek om samen met de hond een wandeling te maken. Als laatste is er de kade in Tolkamer, waar je heerlijk op het terras kunt zitten of binnen kan lunchen met uitzicht op de Rijn.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!