Nieuw elan voor Dorpsraad Groessen

717 Views

Groessen heeft een nieuwe Dorpsraad. Tijdens een speciale bijeenkomst op woensdag 16 september bij Zaal Gieling werd het nieuwe negenkoppige bestuur gepresenteerd. De nieuwe bestuursleden zijn grotendeels ook actief in het verenigingsleven in Groessen.

Dorpsraad Groessen behartigt al sinds jaar en dag de belangen van het dorp en onderhoudt goede contacten met gemeente, verenigingen, politie en andere partijen. De Dorpsraad maakte zich in het verleden onder andere sterk voor mooie initiatieven zoals de muziekkoepel, de recreatieplaatsen en de klompenpaden.

Het aantal bestuursleden nam de laatste jaren af en nieuwe aanwas werd niet gevonden, waardoor het voortbestaan van de Dorpsraad in gevaar kwam. Een denktank leidde uiteindelijk tot een enthousiast nieuw bestuur dat in de eerste fase in samenwerking met het zittende bestuur aan de slag gaat. Het nieuwe bestuur bestaat uit (op de foto vanaf links) Hans Knuiman, Erika Robbe, Luc Uffing, Sjoerd Bloemberg, Martine Wijnen, Roland Vedder, Maaike den Balvert, Sjoerd Geurts en Andrea Nieuwland.

 

Het nieuwe bestuur wil vooral aan de slag met onderwerpen die vanuit de bevolking worden aangedragen. Daarnaast wordt gedacht aan een digitaal dorpsplein, waar verenigingen en bewoners elkaar online vinden en agenda’s op elkaar worden afgestemd. Al het goede dat de Dorpsraad reeds heeft voortgebracht blijft gewoon in stand. Groessenaren worden uitgedaagd om mee te denken over de agenda van de nieuwe Dorpsraad. Meer informatie:

info@dorpsraadgroessen.nl.

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!