Nieuwe dirigent en doorstart voor jeugdpopkoor Shake It!

122 Views

Het nieuwe jaar zal goed starten voor jeugdpopkoor Shake It! uit Duiven.
Shake It is 3 jaar geleden opgestart door een bevlogen ouder die haar dochter graag bij een koor wilde laten zingen. De vorige dirigent Mirjam van Dijk heeft het jeugdpopkoor op niveau geholpen en geeft nu het stokje door aan haar vaste vervanger, dirigent Arjan Lienaerts. Hij zal per 1 januari 2019 starten.
Kunstwerk! De Culturele Voorziening in de Liemers, neemt Shake It! onder haar hoede. Zo is voorkomen dat bijna dertig kinderen niet meer kunnen musiceren. Dit is tevens een mooie aanvulling op het aanbod van Kunstwerk!.

Aanstelling nieuwe dirigent
De stichting heeft een professionele dirigent aangetrokken om de jongeren betere zangtechniek aan te leren, te stimuleren en om een mooie klankkleur te ontwikkelen.
Shake It! is enorm blij met de aanstelling van Arjan Lienaerts als veelzijdige dirigent en docent. Lienaerts komt uit Arnhem en heeft na zijn studie Muziektheater aan het Fontys Conservatorium in Tilburg zijn studie in Londen voortgezet waar hij cum laude is afgestudeerd aan de Royal Academy of Music. Naast het dirigeren toert hij met het Olga Vocal Ensemble door Europa.

Onder leiding van Arjan gaat Shake It! aan de slag met zangtechniek en het instuderen van een nieuw repertoire voor optredens op podia in Duiven en omgeving. Shake It! richt zich op top40 muziek en zoekt graag de uitdaging op. Tijdens de repetities is er naast het zingen ook aandacht voor podiumpresentatie en solozang.

Interesse om lid te worden?
Houd je van zingen en wil je dit graag met anderen doen? Dan nodigt Shake It! je uit voor de openbare repetities op maandagavond 21 en 28 januari 2019. Shake It! bestaat uit 2 groepen in de leeftijd van 11 t/m 14 jaar en 15 t/m 25 jaar en repeteert op maandagavond. De groepen bestaan uit zowel jongens als meiden.
Tevens is Shake It! te boeken voor een optreden via info@liemerskunstwerk.nl.

Locatie: de OGtent, Remigiusplein 9 in Duiven
Openbare repetities: maandag  21 januari en 28 januari 2019
* 19.00 – 20.00 uur (11 – 14 jaar)
* 20.15 – 21.30 uur (15 – 25 jaar)
www.liemerskunstwerk.nl

 

foto: Maureen Dullemond

 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).