Nieuwe theaterseizoen Liemers Kunstwerk!

8 Views

De theaterbrochure laat nog even op zich wachten en komt eind augustus uit. Maar het nieuwe theaterseizoen van Het Musiater staat al online! Vanaf nu zijn er kaarten te bestellen voor de meest mooie, meeslepende en grappige voorstellingen van bekende artiesten en opkomende talenten tot de lokale toppers. Voor ieder wat wils met muziek, cabaret, toneel, dans en familievoorstellingen voor het hele gezin. Naast de vertrouwde artiesten zoals Jon van Eerd, Christel de Laat, en Pieter Derks, staat aankomend seizoen ook Daphne Gakes, Anneke van Giersbergen en Barrie Stevens op het podium van Het Musiater. Verzeker je zelf van de beste stoelen en reserveer snel!

Een greep uit het mooie programma van Het Musiater.

Neil Diamond – Memories A Legend in Concert
Levende legende, icoon en ’s werelds bekendste en meest succesvolle singer-songwriter, Neil Diamond kan terugkijken op een zeer succesvolle carrière van ruim 50 jaar. De 11-koppige Neil Diamond Memories band eert het rijke oeuvre van de man die wereldwijd meer dan 130 miljoen albums heeft verkocht. Dé Nederlandse Neil Diamond zanger van dit moment, Marcel Mulders blikt terug op het leven van Neil Diamond en vertelt over zijn fantastische carrière met leuke anekdotes. Deze liveband slaagt erin de sfeer van de legendarische concerten ‘Hot August Night’ en ‘Love at the Greek’ te doen herleven. Als liefhebber wil je deze show niet missen!

Zaterdag 17 september 2022
Aanvang: 20.15 uur
Prijs € 24,50

Adam en Eva 2.0 Try out
Twee buitenaardse wezens creëren een planeet en noemen die Aarde. Ze gaan hier zo in op dat ze de gedaantes van de man en de vrouw aannemen en elkaar en de Aarde ontdekken. De bevreemding, de verwondering en de nieuwsgierigheid. Vol enthousiasme storten ze zich in een soms sensuele en hilarische ontdekkingsreis, met alle gevolgen van dien. Een toneelvoorstelling van formaat!

Vrijdag 23 september 2022
Aanvang: 20.15 uur
Prijs € 24,50

Pieter Derks – Uit het niets
Daar is hij weer! In zijn vorige voorstelling wist hij het publiek met zijn persoonlijke rode draad te ontroeren, maar ook met scherp engagement bij de les te houden. Niet voor niets werd deze voorstelling genomineerd voor de Poelifinario. In zijn nieuwe voorstelling “Uit het niets” stelt hij opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek – en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt.

Vrijdag 30 september 2022
Aanvang: 20.15 uur
Prijs: €29,-

Carel Kraayenhof Quartet – 100 jaar Piazzolla
Een ode aan de Maestro

Met de theatervoorstelling ‘100 jaar Piazzolla’ eren de musici van het Carel Kraayenhof Quartet hun muzikale idool Astor Piazzolla, ter gelegenheid van zijn honderdste geboortejaar. Instrumentale juweeltjes worden afgewisseld met kleurrijke persoonlijke verhalen van Carel en zijn muzikale compañeros.

Zondag 2 oktober 2022
Aanvang: 14.00 uur
Prijs: €25,-

Veldhuis & Kemper  – Hou Dat Vast (reprise)
Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is… Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. Dat weten ook de bezoekers van hun laatste programma Geloof ons nou maar waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland ‘de Poelifinario’ in de wacht sleepten. Je snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

Vrijdag 7 oktober 2022
Aanvang: 20.15 uur
Prijs: €28,-

Kruimeltje de Familiemusical
Kruimeltje is terug in een nieuw jasje!

Kruimeltje is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Een hartverwarmend verhaal over een jongetje, dat samen met zijn vriendinnetje Keesie op zoek gaat naar zijn familie en zijn plek in de wereld. Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je dromen.

Het oer-Hollandse avontuur van Kruimeltje is al bijna 100 jaar een van de meest populaire kinderverhalen. Na de succesvolle tweede film in 2020, is Kruimeltje, nu in een compleet nieuwe versie, eindelijk weer in het theater te zien.

Woensdag 26 oktober 2022
Aanvang: 19.00 uur
Prijs: €22,50

Foto: Fotograaf Willem van Walderveen

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!