Nieuwjaarsbijeenkomst Lindus met cabaretier Silvester Zwaneveld

103 Views

Elke derde dinsdag van de maand organiseert Lindus, de ondernemersvereniging van de Liemers, een bijeenkomst voor haar leden.

Op 16 januari a.s. vindt de nieuwjaarsbijeenkomst plaats bij één van haar leden: Het Musiater in Zevenaar. Na de nieuwjaarstoespraak door voorzitter Henk Dekker komen in de show van Silvester Zwaneveld onderwerpen als het nieuwe jaar, ondernemerschap, politieke ontwikkelingen en nieuwe media aan de orde.

Over Silvester
Silvester Zwaneveld begon als stand-up comedian, maar kreeg bekendheid als lid van het cabaretduo Arie & Silvester. Daarna is hij soloshows gaan maken. Naast zijn cabaretshows regisseert hij verschillende jonge theatermakers, debuteerde hij met een prentenboek en een roman, maakt hij illustraties en animatiefilms en ontwikkelt hij apps.

De leden van Lindus zijn vanaf 17.00 uur welkom bij Het Musiater aan de Bommersheufsestraat 62 in Zevenaar.

Lid worden van Lindus?                                                                                                                                         Het Lidmaatschap van Lindus staat open voor bedrijven gevestigd op de bedrijventerreinen in de Liemers. Wil je meer weten over Lindus of heb je interesse om een ledenbijeenkomst bij te wonen? Stuur dan een mail naar info@lindus.nl.

Foto: Dim Baars

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).