Nieuwjaarsfeest Schutterij Onderling Genoegen

159 Views

Schutterij Onderling Genoegen organiseert op zaterdag 13 januari 2018 haar jaarlijkse Nieuwjaarsfeest. De muzikale invulling op deze avond wordt verzorgd door coverband New Leaf.

Het nieuwjaarsfeest vindt plaats in het schuttersgebouw van Onderling Genoegen, de Ogtent, Remigiusplein 9 in Duiven. Het feest begint om 20.30 uur en eindigt om 01.00 uur. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Ook dit jaar is het mogelijk een tafel te reserveren. Mail hiervoor naar secretariaat@ogduiven.nl (graag maximaal één mail per tafelreservering).

Op vertoon van de ledenkaart 2017 is de entree voor leden en hun partners vrij. Niet leden zijn van harte welkom op het Nieuwjaarsfeest. Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar bij café Bij de Buren en kosten € 7,50. Koop je een kaart aan de deur dan kost deze € 10,-.

Schutterij Onderling Genoegen wenst u een gezond en voorspoedig 2018 toe en kijkt, samen met ons Koningspaar Tom Vos en Charlaine Schoot en onze jeugdkoning Bram Beumer, er naar uit u te ontmoeten op ons spetterend Nieuwjaarsfeest!

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!