Nieuwjaarsfeest Schutterij Onderling Genoegen

222 Views

Schutterij Onderling Genoegen, geeft op zaterdag 11 januari haar jaarlijkse Nieuwjaarsfeest. Deze avond zal muzikaal ingevuld worden door de fantastische band: MoozZ.

Zo zegt de band zelf:

MmoozZ is zo’n band die muziek is gaan maken vanuit een passie en dat hoor je terug! De dame en mannen van MmoozZ willen op een avond het liefst zo lang mogelijk spelen. Niet alleen de energie van de band is uniek, ze zijn ook altijd in voor een geintje op het podium.”

In een tijd waarin de “nieuwjaarsrecepties” langzaam verdwijnen ziet de schutterij jaarlijks het aantal bezoekers toenemen tijdens het spetterende Nieuwjaarsfeest. Elk jaar een andere topband boeken is een uitdaging, maar steeds slaagt de festiviteitencommissie er in om een verfrissende band vast te leggen. Het belooft wederom een fantastische avond te worden. Schutterij Onderling Genoegen nodigt iedereen uit om het nieuwe jaar met elkaar in te luiden. De deuren van de schutterszaal in de OGtent, Remigiusplein 9 te Duiven, gaan om 20:30u open. Het feest zal dan van start gaan en om 01:00u eindigen.

Op vertoon van de ledenkaart en/ of partnerkaart 2019 is de entree voor leden en hun partners vrij.

Voor niet-leden zijn in de voorverkoop kaarten verkrijgbaar voor € 10,-bij Café Bij de Buren, Present Art of aan de deur.

Gezellig met vrienden en tafel reserveren? Dat is ook dit jaar weer mogelijk. Mail hiervoor naar secretariaat@ogduiven.nl (graag maximaal één mail per tafelreservering)

Schutterij Onderling Genoegen wenst u een gezond en voorspoedig 2020 en kijkt, samen met ons koningspaar Roeland en Pauline en jeugdkoning Lars, er naar uit om u te ontmoeten op het Nieuwjaarsfeest!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!