Nieuwjaarsreceptie s.v. OBW

136 Views

Tijdens de zeer druk bezochte nieuwjaarsreceptie op zaterdag 4 januari heeft s.v. OBW haar jubilarissen in het zonnetje gezet.

Na de toespraak van onze (ad interim) voorzitters Erik Lubbers en Chris van Brero werden de jubilarissen één voor één gehuldigd.  Voor ieder was er een woordje voor wat zij tijdens hun onafgebroken lidmaatschap betekend hebben voor onze vereniging.

50 jaar lid van sv OBW; Erik Jansen, Bennie ten Brinke en Dick Gesthuizen.

40 jaar lid van sv OBW; John van Dinter, Wim Sinderdinck, Theo Gielen en Jan Willem Zweers ( afwezig )

25 jaar lid van sv OBW; Robert Wassink, Sander Stegeman, Jordi van Weerd, Bob ter Heerdt.

John Lentjes is 60 jaar lid van sv OBW, helaas afwezig.

Ook tijdens deze nieuwjaarsreceptie mocht ambassadrice Ria Bloemberg van “Kika” weer een cheque namens OBW in ontvangst nemen.

De handballers en voetballers hadden in 2019 tijdens de “snertweekenden” in november een recordbedrag van € 1.570,00 opgehaald voor het goede doel.

Het bedrag werd uiteindelijk nog met €100,00 verhoogd door een spontane gift van Dennis Versluijs. In ruil hiervoor mocht hij dit jaar de “Kika Beer” mee naar huis nemen.

Een geweldig resultaat om trots op te mogen zijn.!!

Marco Reichwein werd benoemd tot Lid van Verdienste. Marco heeft in de jaren negentig jaren deel uitgemaakt van het toenmalige jeugdbestuur. Hij was vanaf 2007 tot 2018 Wedstrijdsecretaris Jeugd van onze vereniging.

Ook heeft Marco zich ingezet voor de ontwikkeling van de huidige website.

Maarten Kuppens (links) en Henk Roording (rechts) werden benoemd tot “Vrijwilliger van het Jaar”.

Maarten was het afgelopen jaar één van de drijvende krachten v.w.b. de samenwerking van het dames/meidenvoetbal van DCS en OBW.

Henk is al sinds mensenheugenis betrokken als vrijwilliger bij OBW. Begonnen als jeugdleider, daarna samen met zijn vrouw de shirts gewassen van de jeugdafdeling. Jaren betrokken geweest bij het Luilaktoernooi (bouw van de zeepbaan) en de laatste jaren de vaste terreinmeester op de donderdagavond.

Het was een erg gezellige nieuwjaarsreceptie.

Samen maken we de club, go OBW ⚽️

 

p.s. Wil je alle leuke foto’s bekijken, check dan onze website!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!