Nu ook een teamloop tijdens de BTML

44 Views

Op zondag 2 september zal er voor het eerst een Bedrijven/Teamloop worden gehouden tijdens de 5 km loop bij de Bert Timmer Memorial Loop. Hier kunnen lopers, minimaal 3 en maximaal 5, in één team zich meten met andere teams. Dit kunnen collega’s zijn, maar ook sportieve buren, vrienden, vriendinnen, families, sportvrienden, kortom ieder samengesteld team is welkom om de strijd aan te gaan met andere teams. Voor deze speciale Teamloop heeft de organisatie van de BTML een aantrekkelijk VIP Arrangement samengesteld. Tevens een prachtige gelegenheid om je club, buurt, bedrijf te promoten, hiervoor worden mogelijkheden geboden door de organisatie.

De drie snelste teams ontvangen een beker en de nummer één ook nog een prachtige Wissel Teambokaal. Na afloop gezellig napraten over de geleverde prestatie onder het genot van een hapje en een drankje in de VIP tent, kortom een heerlijke sportieve dag in het Horsterpark, iets om naar uit te kijken.

Uiteraard wordt er ook door de teams gelopen voor het goede doel. Dit jaar zijn het er weer twee, namelijk speeltoestellen voor het gerenoveerde park Steenderen en voor het Kulturhus ‘De Nieuwhof’ in Westervoort. Informatie én inschrijving via www.btml.nl.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).