Olympia’s Tour doet Duiven, Groessen en Loo aan

325 Views

Groessen, Loo en Duiven vormen vrijdag 14 september het decor voor Olympia’s Tour. Duiven is deze dag finishplaats. Olympia’s Tour is de oudste wielerwedstrijd in Nederland en van oudsher dé opleidingskoers voor de beste amateurs, nationaal en internationaal.

 De vierde etappe van Olympia’s Tour 2018 start om 12.00 uur in Nijverdal.

Naar verwachting rijden de wielrenners om 13.45/14.00 uur de gemeente Duiven in. Hierna rijden ze drie rondes van 22,3 kilometer. Deze ronde komt door Duiven, Westervoort, Loo, Groessen (waar op dat moment de voorbereidingen voor de kermis in volle gang zijn) en eindigt in het centrum van Duiven. De organisatie verwacht dat de finish om ongeveer 15.30 uur is (Kastanjelaan).

Verkeer/bereikbaarheid
De organisatie heeft aandacht voor de bereikbaarheid en de veiligheid, maar de koers heeft gevolgen voor de verkeerssituatie in Duiven, Groessen, Loo en Westervoort op 14 september.

Inwoners en ondernemers kunnen meer informatie (o.a. over de route en de afsluitingen) vinden op de website van de gemeente: www.duiven.nl of www.westervoort.nl. Meer weten over Olympia’s Tour? Kijk dan op www.olympiastour.com.

Hieronder het parcours door de gemeente Duiven.

https://www.duiven.nl/file/9532/download

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).