Ondernemer in beeld – Fred Melgers van Liemers Reclame

339 Views

‘Ik voel me een echte Liemersman’

Naam?
Fred Melgers, Liemers Reclame.

Bedrijf?
“Liemers Reclame levert groot formaat printwerk zoals billboards, beurswanden, rolbanners, tuindoeken, fotobehang en canvasschilderijen.”

Vrije tijd?
“In mijn vrije tijd ben ik lid van Lionsclub de Liemers. Op dit moment  ben ik daarvan zelfs de president. Daarnaast ben ik een fanatieke bassist in mijn eigen liefhebbersband, actief muziekgenieter en concertbezoeker. Tenslotte fiets ik graag.”

Wat heb je met de Liemers?
“Van geboorte ben ik een echte Achterhoeker. Het ‘ie’ is nog steeds vaker gebezigd dan het ‘gi-j’. Maar verstaan doen we elkaar altijd. Inmiddels hoor ik van mijn Achterhoekse vrienden dat ik volgens hen steeds meer als een Liemersman klink. Dat hebben ze dan toch aardig goed: zo voel ik me ook. Ik geniet volop van de streek, de mensen en hoe wij hier leven. Als ik op de fiets mensen van elders rondleid door ons gebied kan ik ze ook veel vertellen over wat ze zien, de geschiedenis en laat ze genieten van al het goede maar ook het praktische wat de Liemers ze te bieden heeft. Ik geniet nog iedere dag.”

Wat is het mooiste plekje in de Liemers en waarom?
“Dat is heel veel eigenlijk maar om toch dan één specifieke plek te noemen: ga maar eens achter de Martinuskerk in Oud Zevenaar op het bankje zitten. Je ziet dan een prachtig uitzicht over het typische Liemerse ‘wad-landschap’. Maar ook de omgeving van Kandia in Groessen is prachtig.”

Je bent partner van De Liemers Helemaal Goed?
“Ik zet me al vanaf het begin in om de leefomgeving van de inwoners van de Liemers zo aangenaam mogelijk te houden. Want een tevreden inwoner van de Liemers zal ook zichzelf prettig voelen en dus ook graag binnen zijn leefomgeving werkzaam willen zijn. Als ondernemer probeer ik dat uit te dragen en ik vind dan ook dat je als ondernemer daar een steentje aan moet bijdragen. De Liemers Helemaal Goed is daarvoor een uitstekend middel. Verenigingen die het logo van DLHG voeren krijgen daarom korting bij mij.”

 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

1 Comment

  1. Miranda Bodd

    Fantastisch mens, creatieve topondernemer met geweldige creatieve geest !!!!!!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!