Online Nieuwjaarsbijeenkomst LINDUS in Het Musiater

21 Views

Het Musiater is veel meer dan een theater alleen. Zo heeft LINDUS, de ondernemersvereniging van de Liemers, dinsdag 26 januari jl. haar online Nieuwjaarsbijeenkomst uitgezonden vanaf het podium van Het Musiater.

Via een livestream hebben alle LINDUS leden kunnen luisteren naar de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Henk Dekker, om vervolgens te genieten van een geweldige voorstelling van de bekende Nederlandse cabaretier Javier Guzman. Na de voorstelling werd er via de livestream gezamenlijk geproost op een gezond 2021 met de toegezonden Prosecco.

Al met al een mooie alternatieve nieuwjaarsbijeenkomst.

 Javier Guzman is een cabaretier, stand-up comedian en acteur. Zijn laatste voorstelling  Ga-Bie-Jer in Het Musiater was een groot succes. Kunstwerk! kan niet wachten om Guzman en velen andere artiesten als vanouds weer te mogen verwelkomen in een bomvolle theaterzaal met enthousiast publiek.

Wil je Het Musiater op een andere manier leren kennen, bijvoorbeeld als trouwlocatie, of wil je lunchen of dineren op een indrukwekkend podium met geweldige belichting? Je kunt het zo gek niet bedenken, de medewerkers van Kunstwerk! denken graag met je mee! Naast particuliere activiteiten voor jong en oud is er zakelijk ook veel mogelijk. Of het nu gaat om productpresentaties, bedrijfspromoties, vergaderingen, seminars of livestreaming. Hiervoor kun je allemaal bij Het Musiater terecht. Voor meer informatie kijk op www.liemerskunstwerk.nl.

 

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!