Online quiz voor jong en oud op Startzondag pastoraal werkjaar

13 Views

Op zondag 13 september start voor Parochie Sint Willibrordus een nieuw pastoraal werkjaar. Dat wordt zowel in de kerk als thuis gevierd.

Na de (online) Eucharistieviering van 10.30 uur, met het voltallig pastoraal team, gaat er om 12.00 uur een online Kahootquiz via Zoom voor jong en oud van start. Iedereen kan meedoen met dit online vragenspel. Gezellig, leerzaam en van deze tijd. En natuurlijk volledig coronaproof!

Wat weet jij bijvoorbeeld van Zacheüs, van Kerstmis of van pastoor Thanh? Wie weet gaat jouw team er met een mooie prijs vandoor! Je hebt twee apparaten (devices) nodig om de quiz op af te spelen, bijvoorbeeld een laptop en een mobiele telefoon. Na de quiz afsluiting met iets lekkers van de paus. Dit recept wordt vooraf gedeeld via een instructievideo op YouTube. Dus vorm een team met je broer of zus, vader en moeder of met opa en oma. Met het hele gezin, de buren of met vrienden. Meld je snel aan via jong@rkliemers.nl. In elk geval vóór 13 september! Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door en laat weten met wie je de quiz speelt. Je krijgt dan een eigen code en de instructie om mee te spelen. Ook voor vragen of hulp kan je daar terecht.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!