Online Voorverkoop Feestweek Groessen 2018 gestart

207 Views

De online voorverkoop van de grote feesten van Feestweek Groessen 2018 is van start gegaan.

Het programma van FWG 2018 kent een nieuw evenement: op zaterdag 13 oktober komt Qmusic The Party met ‘4 uur Fout’naar Groessen. Qmusic DJ’s zullen 4 uur lang de tent op z’n kop zetten met de meest foute muziek uit de Qmusic Foute top 500. Via een speciale app bepaalt het publiek zelf wat er wordt gedraaid.

Op zondag 14 oktober is er de Groessense Bokbier Pruuveri-j waar weer diverse heerlijke bo(c)kbieren en exclusieve wijnen te proeven zullen zijn.  Op zaterdag 20 oktober staat het alom bekende Maisfeest van zaterdag op het programma. Band die avond is Bandje Speciaalen daarmee wordt het Maisfeest weer een avond feesten en uit je dak gaan.

Direct na de Groessense kermis (16 september) start ook de fysieke kaartverkoop maar wie zich wil verzekeren van een toegangsbewijs kan dus nu al online een kaartje bemachtigen. De speciale early-bird tickets die deze zomer werden verkocht vlogen weg. Het beloven dus druk bezochte feesten te worden en ook hier geldt: vol=vol!

 

De online voorverkoop van Feestweek Groessen vind je hier : www.qtickets.nl/feestweekgroessen

 

Hou je meer van een avondje darten? Ook dat kan bij Feestweek Groessen tijdens het Open Liemers Dartstoernooi op vrijdag 19 oktober. Met een prijzenpot van € 650 (hoofdprijs € 200) en diverse andere prijzen, waaronder een menslengte bier voor de hoogste uitgooi, is het niet alleen leuk en gezellig, maar ook nog erg aantrekkelijke om je krachten te meten met andere liefhebbers. Opgave voor het  darten kan via dartsgroessen@hotmail.com

 

Meer informatie over Feestweek Groessen kun je vinden op www.feestweekgroessen.nlen op de FaceBookpagina van Feestweek Groessen.

 

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).