Open Dag Kunstwerk! op 11 juni

14 Views

Zin om je vakantie Spaans naar een hoger niveau te tillen of meer dan alleen maar de automatische stand van je camera te gebruiken? Een instrument uitproberen of een proefles yoga te volgen of eindelijk te starten met die ene schilder- of bloemschikcursus? Kom dan op zaterdag 11 juni a.s. naar de Open Dag van Kunstwerk! Tussen 10.00 tot 14.00 uur geniet je van gezellige, leerzame en muzikale activiteiten in zowel de Turmac Cultuurfabriek als Het Musiater.

Wat is er allemaal te doen?

In Het Musiater luister je naar optredens van de leerlingen van de Muziekschool en de docentenband van Kunstwerk!. Ook kan je genieten van een preview van de nieuwe voorstelling van Ernest Beuving (muzikaal cabaret). Creatievelingen kunnen hun hart ophalen bij de knutselactiviteit en uiteraard kun je alle instrumenten uitproberen.

In de Turmac Cultuurfabriek zijn bijna alle docenten van de cursussen en workshops aanwezig om jou informatie of een proefles te geven, denk aan bloemschikken, yoga & meditatie en kunstgeschiedenis. Wil je meer weten of de historie van de Turmac? Oud-medewerkers leiden jou graag rond! Daarnaast kan je je uitleven in de escaperoom ‘De Vrijheidsexpres’.

Als kers op de taart kun je tijdens de Open Dag gratis een bezoek brengen aan het Liemers Museum.

Theaterkaarten nieuwe seizoen

Op beide locaties bestel je als eerste kaarten voor het nieuwe theaterseizoen. De programmering staat vol mooie namen, zoals Pieter Derks, Kruimeltje de Musical, Vuile Huichelaar, Christel de Laat en nog veel meer artiesten.

Bekijk het volledige programma op www.liemerskunstwerk.nl/opendag.

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!