Open dag bij Kunstwerk! Volksuniversiteit Zevenaar op 1 september

192 Views

Al meer dan 20 jaar is Kunstwerk! Volksuniversiteit Zevenaar een begrip in de Liemers.
Op zondag 1 september a.s. houdt de Volksuniversiteit Zevenaar haar jaarlijkse Open Dag aan de Vincent van Goghstraat 4. Tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen welkom. Kom kennis maken, kijken, proeven, luisteren, ervaren en deelnemen aan de verschillende demonstraties en kleine workshops. Naast het bekende aanbod cursussen en workshops staan ook nieuwe activiteiten op het programma! 

Tijdens de Open Dag zijn er o.a. demonstraties van filmen en fotograferen met je smartphone, 3D printen, drone vliegen en Arduino programmeren. Ook wordt er aandacht besteed aan de taalcursussen. Handig als je net terug bent van vakantie en je de taal (beter) wilt leren beheersen of wanneer je het nodig hebt voor een nieuwe werkkring.

Dankzij onze docent bloemschikken is het hele gebouw sfeervol aangekleed en zorgen de kookdocenten voor lekkere hapjes. Neem lekker een kopje koffie of thee en geniet van de aanwezige muziek.

Wij maken leren leuk!
Vanaf de tweede helft van september gaan de cursussen van start. Er is keuze uit meer dan 200 verschillende activiteiten op het gebied van talen, kunst & cultuur, kunstzinnige vorming, persoonlijke ontwikkeling en informatica. Voor ieder wat wils.

Kijk voor meer informatie op www.liemerskunstwerk.nl. Daar kun je je nu ook al inschrijven!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!