zaterdag, december 9, 2023
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeAlgemeenOpen dag op 10 september bij Wonen bij September Zevenaar

Open dag op 10 september bij Wonen bij September Zevenaar

Op zaterdag 10 september organiseert Wonen bij September Zevenaar een open dag. Ons woonhuis aan de Molenstraat 42 telt 18 appartementen voor ouderen die door dementie niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Een markant gebouw met een bijzonder grote tuin en een patio, midden in Zevenaar. U bent van harte uitgenodigd om (op afspraak) sfeer te komen proeven.

 

Open dag op 10 september

Locatiemanager Inge van Hal laat u graag kennismaken met het woonhuis, het team en de warme en persoonsgerichte zorg die zij daar geven aan bewoners. Neem voor een persoonlijke rondleiding contact met haar op via 06 182 162 24 of inge.vanhal@wonenbijseptember.nl. Maakt u liever op een andere dag een afspraak, dat kan natuurlijk ook!

 

Een geborgen thuis

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Het dagelijkse leven wordt niet geleid door een vast dagritme, maar wordt afgestemd op de behoefte van de bewoner. Alles draait om ‘Leefplezier’. Hoe staat iemand in het leven, wat zijn de gewoonten en wat is de belevingswereld? We vinden het belangrijk om iemand écht te leren kennen. Alleen dán kunnen we de juiste aandacht geven, het individu staat centraal.

 

Betaalbaar en toegankelijk
De woonhuizen van September zijn een fijne plek om te wonen. Met 24 uur zorg dichtbij en beschikbaar voor een brede groep mensen in Nederland. Wilt u meer weten, kijk dan ook eens op www.wonenbijseptember.nl/woonhuis/zevenaar (ook hier kunt u zich aanmelden voor de open dag).

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties