Paasontbijt aan huis voor Run for KiKa New York

125 Views

Hoewel de wereld op z’n kop staat, zijn de voorbereidingen van drie sportieve mannen, waaronder twee Duivenaren, die mee gaan doen aan de marathon van New York in volle gang. Met het meelopen willen Martijn Borgers, Remon Taal en Addis Yitbarek geld en aandacht vragen voor stichting KiKa.

“Het is wellicht wat ongepast om in deze periode aandacht te vragen voor andere zaken dan corona”, laten de mannen weten. “Toch is dit helaas nodig. Iedere drie dagen sterft er een kind aan kanker in Nederland. Daarom doen wij vol overtuiging mee aan de Run for KiKa New York.”

De marathon wordt op 1 november gehouden. Het is de grootste marathon ter wereld (> 50.000 lopers) en wordt dit jaar voor de 50e keer georganiseerd. De mannen hebben inmiddels per persoon duizend euro aan sponsorgeld bij elkaar gebracht. Maar dit kan hoger, als het aan hen ligt. Het streefbedrag is € 6000,- per persoon.

Paasontbijt aan huis!

Om ook iets terug te doen richting hun sponsoren hebben de heren het initiatief geopperd om op Eerste en Tweede Paasdag een speciaal ontbijt aan huis te bezorgen. Leuk voor het eigen gezin, of juist om iemand cadeau te doen. Het ontbijt kan naar wens worden aangevuld met allerlei extra’s. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel.

Dit kan op de site: https://www.secnow.nl/online-ordering

Sponsoren kan op: https://www.runforkikamarathon.nl/martijn-borgers-new-york-2020

Sponsoren kan op: https://www.runforkikamarathon.nl/addis-yitbarek-new-york-2020

Sponsoren kan op: https://www.runforkikamarathon.nl/remon-taal-new-york-2020

Op de foto vanaf links Martijn Borgers en Addis Yitbarek uit Duiven en Remon Taal uit Beuningen.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!