Persbericht

39 Views

Fair met Flair groot succes!

In het kader van het 50 jarig jubileum van Kruitwagen Kledingverhuur  en onder het mom “wie jarig is trakteert” was het idee voor de Fair met Flair geboren.
Al gauw werd duidelijk dat de locatie Wip Inn te klein zou zijn en werd er uitgeweken naar het sfeervolle Tichelpark in Oud Zevenaar. Mede dankzij de medewerking van de gemeente Zevenaar.
Afgelopen zondag 8 september jl. was het dan zover en wat was het een feest!
Met 77 deelnemende bedrijven, modeshows, live muziek, dans en een cateringplein was het een evenement van formaat.

Verrassend anders!
Uiteraard speelde het mooie weer een grote rol, maar de organisatie stond als een huis. Er was een grote variatie onder de deelnemende bedrijven, zodat er voor iedereen wel iets interessants te zien was. Ook aan de kinderen werd gedacht zodat de papa’s en mama’s heerlijk konden genieten van een hapje en een drankje. Uiteraard werden er o.a. adembenemende galajurken gepresenteerd op de catwalk.

Goed doel “Make a Wish”
Kruitwagen Kledingverhuur draagt  “Make a Wish Nederland” een warm hart toe, welke kinderen met een ernstige ziekte een onvergetelijke ervaring wil geven. Daarom is hier op de Fair met Flair aandacht aan besteed d.m.v. een loterij. De opbrengst van deze loterij is maar liefst € 1.264,-  geworden en op de fair is de cheque overhandigd aan een afgevaardigde van Make a Wish Nederland.

Twee wensen in vervulling
Op de Fair met Flair zijn ook twee wensen in vervulling gegaan; Aimeé wilde beroemd worden en heeft als model op de catwalk gelopen en samen gezongen met zangeres Priscilla. En Sam wilde een ontmoeting met meneer Warboel en hij mag straks als VIP gast aanwezig zijn bij de Sinterklaasshow in Doetinchem.  Dit gaf de Fair met Flair voor initiatiefneemster Monique Kruitwagen een bijzonder gouden randje.

Zevenaar Fair rijker?
Of Zevenaar nu echt een Fair rijker is zal nog moeten blijken, maar in ieder geval kan teruggekeken worden op een succesvolle Fair met Flair met veel publiek, een ongedwongen ambiance op een sfeervolle locatie. Mede dankzij de vele vrijwilligers, medewerking van gemeente, verenigingen, buurt, brandweer, EHBO etc. is het een waar feest geworden!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!