Popkoor Repeat klaar voor spectaculair concert in Het Musiater op 2 t/m 4 juni!

504 Views

Eigenlijk heb je het niet kunnen missen. Het was trending op Facebook en andere social media kanalen, maar ook in het echte leven zag je overal folders, posters en berichten en zelfs een eigen Repeat mobiel: Popkoor Repeat, een van de meest geprezen popkoren van Nederland, staat op het punt om het publiek te betoveren met een buitengewoon spectaculair concert!

Op vrijdag 2 juni, zaterdag 3 juni en zondag 4 juni houden zij met ‘Rumours’ het publiek een kleine spiegel voor over de invloeden van social media, roddel en achterklap op ons dagelijks leven. Onder de bezielende leiding van muzikaal leider Juliette Dumoré en regisseur Richard Sprokkereef laten zij u graag genieten van een vocaal theaterspektakel in Het Musiater in Zevenaar. Met 45 getalenteerde zangers en zangeressen, ondersteund door een professioneel live-orkest, nemen ze het publiek mee op een onvergetelijke reis door roddels, theater en uiteraard muziek! De betoverende stemmen, gecombineerd met de krachtige arrangementen, brengen de tijdloze hits van Queen, Billy Joel, Nielson, Elton John, Phil Collins, Maan, Kensington en vele anderen tot leven.

Popkoor Repeat staat bekend om hun meeslepende optredens en ongeëvenaarde passie voor muziek. Ze hebben al talloze harten veroverd met hun indrukwekkende repertoire en adembenemende vocale harmonieën. Ook dit concert belooft een onvergetelijke avond te worden, waarbij het publiek wordt ondergedompeld in de magie van ‘Rumours’, uitgevoerd met de karakteristieke Repeat-sound.

Het concert vindt plaats in het prachtige Het Musiater, een van de meest gewaardeerde muzieklocaties in de Liemers. Met zijn intieme sfeer en uitstekende geluidssysteem biedt Het Musiater het ideale decor voor dit bijzondere concert. Het publiek zal worden getrakteerd op een audiovisuele ervaring van topkwaliteit, waarbij muziek, licht en emotie samenkomen.

Kaarten voor het concert kunnen worden besteld via de website van Het Musiater: via www.liemerskunstwerk.nl. Mis deze kans niet!

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Repeat speelt Rumours!

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!