Pronkzitting Oud Zevenaar

242 Views

Op vrijdag 24 januari 2020 en zaterdag 25 januari 2020 zal carnavalsvereniging De Nachtuulen uit Oud-Zevenaar, samen met harmonie Martinus, weer zorgen voor twee gezellige pronkzittingsavonden.

 

De zaal wordt omgetoverd tot een heus theater met een catwalk, live muziek en professioneel licht en geluid. Er kan worden genoten van een afwisselend programma met humor, verrassende acts, zang, dans en muziek van eigen bodem artiesten. Zoals elk jaar is er ook een serieus moment tijdens de uitreiking van de Smaragdoogige Nachtuul. Dit is de hoogste onderscheiding van Carnavalsvereniging De Nachtuulen, voor diegene die zich vele jaren verdienstelijk heeft gemaakt voor onze dorpsgemeenschap. Kortom een gezellig avondje uit!

Aansluitend kan men gezellig napraten en/of een borreltje drinken aan de bar met de nieuwe Prins carnaval.

Wilt u zeker zijn van een plek bij één van de avonden? Maak dan gebruik van de voorverkoop op vrijdag 27 december 2019 tijdens de jaarlijkse Oliebollenparty. Deze wordt samen georganiseerd door de drumfanfare St. Anna en carnavalsvereniging De Nachtuulen. De kaartverkoop start om 20.00 uur in schuttersgebouw St. Anna aan de Babberichseweg 58 in Oud-Zevenaar. De kosten van de pronkzittingskaarten zijn € 7,50 per persoon. Mocht u vrijdag 27 december verhinderd zijn, dan kunt u uw kaartje bestellen via een e-mail naar pronkzitting@nachtuulen.nl.

Kijk voor meer informatie over Pronkzitting Oud Zevenaar of over carnavalsvereniging De Nachtuulen op de website www.nachtuulen.nl

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!