zaterdag, september 30, 2023
No menu items!
Liemers Actueel is vernieuwd
HomeNieuws uit de regioLevenRené’s missie: ‘Weer in contact met jezelf’

René’s missie: ‘Weer in contact met jezelf’

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of

medewerker van een Liemers bedrijf.

 Naam?

“René van Anen, ik woon in Didam. Mijn bedrijf, Vitaliteit in de Praktijk, zit in Zevenaar aan de Zuiderlaan. Ik werk in brede zin aan vitaliteit. Dat doe ik vanuit mijn praktijk of bij bedrijven op de werkvloer.”

Vitaliteit in de Praktijk?

“Het is mijn missie om mensen weer in contact te brengen met zichzelf. Dan voelen ze zich fitter en vitaler. Dat is belangrijk, zeker in deze tijd. Om dit te bereiken werk ik als leefstijlcoach en Shiatsu therapeut. Shiatsu is een massagevorm gericht op het herstellen en behouden van de energie. Het is een prima aanvulling op coaching, omdat alle antwoorden in het lichaam zijn opgeslagen. Daarnaast geef ik workshops, trainingen en stoelmassages op de werkvloer. Op dit moment bereid ik ook een ludieke mailing voor. Ik wil de Liemerse ondernemers laten proeven hoe vitaliteit smaakt.”

 Vrije tijd?

“In mijn vrije tijd wandel ik graag in het Bergherbos of pak ik de fiets om er lekker op uit te gaan.”

 De Liemers?

“Van oorsprong kom ik uit Rotterdam, maar ik woon nu ruim 30 jaar in de Liemers. Ik heb het hier prima naar mijn zin. Het is altijd fijn om thuis in de Liemers te zijn.”

Mooiste plekje?

“Eigenlijk heb ik drie favorieten: de uitzichtpunten in het Bergherbos zijn prachtig. De Kale Jacob, de Hettenheuvel of de Hulzenberg… daar kan ik niet tussen kiezen! Het is een fantastische omgeving om heerlijk je hoofd leeg te maken.”

OOK INTERESSANT?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertenties -
 TV beugels of audio beugels kopen? Dat doe je bij de TV beugel Specialist!
 Film brengt een gevoel over

Meest gelezen

Nieuwste reacties