Retteketet Showband organiseert tóch het jaarlijkse Kerstspektakel

255 Views

Voor het 18e jaar op rij zou dit jaar het Retteketet Kerstspektakel georganiseerd worden in het Schuttersgebouw EMM in Ooij. Corona bleek echter roet in het eten te gooien. Het drukst bezochte ‘feel good’ Kerstfeest van de Liemers kan dan ook niet doorgaan op de wijze zoals dat andere jaren het geval is. Retteketet Showband komt echter met een volwaardig alternatief: een online Kerstspektakel vol show, muziek en entertainment.

Denk eens terug aan die legendarische zaterdagavonden in de jaren ’80 waarbij je met natte haren op de bank naar de Willem Ruis Sterren TV show keek. Showmaster (en leadzanger) Han Gasseling neemt je thuis op de bank mee in een wervelende Kersthow. Prachtige optredens van de Retteketet muzikanten, een heuse Liemerse Masked Singer editie, ‘Raad de Plaat’, Fred Oster’s Cavia-race en onder de noemer ‘Wintergasten’ interviewt zangeres Marian (de Martine van Os van de Liemerse omroepen) diverse gasten in winterse setting en komen herinneringen boven van 18 jaar Retteketet Kerstspektakel.

Een ongeëvenaarde TV show – live vanuit de regio bij jou thuis op de bank. De Retteketet Kerst TV-show wordt zaterdagavond 26 december vanaf 20:30u ‘live’ uitgezonden via youtube. Voor iedereen, waar dan ook, via computer, mobiel of internet-tv live te volgen en te vieren. Want dat het gezellig wordt daar mag je bij de Retteketet Showband zeker van zijn. Trek je mooiste kerst-outfit aan, installeer je op je favoriete plek in huis en geniet op zaterdagavond 19 december van het Retteketet Kerstspektakel, thuis – live op de buis! Voor meer informatie over de wijze waarop je deze live-uitzending kunt volgen verwijzen we naar www.retteketetshowband.nl.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!