Rik de Lange reikt cheques uit aan goede doelen afscheid

156 Views

Vandaag heeft Rik de Lange twee cheques uitgereikt aan de goede doelen die aan zijn afscheid als burgemeester waren gekoppeld.

In het theepaviljoen in het Horsterpark waren Chris van de Ven vanuit het Horsterpark en Erik Willems vanuit Duiven, Groessen en Loo bloeit aanwezig om de cheques in ontvangst te nemen.

Voor het theepaviljoen is er een bedrag van €823,20 opgehaald en voor Duiven, Groessen en Loo bloeit is er ook een mooi bedrag van €1.114,50 binnen gekomen.

Rik de Lange: “ik ben blij dat deze twee goede doelen verder kunnen met hun plannen. Het zijn prachtige initiatieven! Hierbij wil ik alle donateurs bedanken voor de bijdrage. Het geld heeft een goede plek gekregen.”

Ook Chris van de Ven en Erik Willems zijn blij met deze bijdrage. Chris van de Ven: “de geluiden: vet gaaf en wat lief dat de burgemeester aan ons denkt kwamen voorbij. Mooi dat wij als goed doel uitgekozen zijn”.

Erik Willems: “Het is natuurlijk een geweldige opsteker om een cheque te mogen ontvangen naar aanleiding van het afscheid van de burgemeester. We hebben al veel positieve reacties mogen ontvangen van mensen die ons initiatief een warm hart toedragen. Dat de burgemeester nu juist ook ons initiatief heeft gekozen is een geweldige bekroning en bovenal een stimulans om door te gaan en verder te werken aan een nog kleurrijker en ‘b(l)oeiender’ gemeente Duiven.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!