Roland Vedder en zoon Nathan nieuwe prinsen bij De Deurdreiers

334 Views

Prins Roland de 1e en adjudant Ralph Meijer

GROESSEN  – De namen Roland Vedder en Ralph Meijer waren het ‘best bewaarde geheim van Groessen’ dat zaterdag 10 november werd onthuld tijdens het prinsenbal in de Groessense Feestburcht Gieling. Roland gaat als  61e prins het komende jaar als Prins Roland de 1e Carnavalsvereniging De Deurdreiers vertegenwoordigen samen met zijn Adjudant Ralph Meijer. Hun leus dit seizoen is ‘met carnaval laat je je gaan, 100 pivo maak aan!’

President Tom Lentjes bedankte Prins Gerrie (Duits) de 1e en zijn Adjudant Frank Buiting voor hun inzet in het afgelopen jaar en werden vervolgens door hun vrienden uit Loo op ludieke wijze afgevoerd. De muziek werd verzorgd door de muziekband STORM.

De jeugd beleefde ’s-middags in jongerensoos Rinoceros een eigen prinswisseling. Daar werd eerst afscheid genomen van Prins Evan Lentjes en Prinses Doortje Tiedink. Als prins had alleen Nathan Vedder zich opgegeven, dus zijn functie was al snel ingevuld, maar nog niet wetende dat zijn vader die avond ook als prins zou worden onthuld. Daar mocht hij dan ook getuige van zijn. Voor de functie van prinses waren meer kandidaten. Na een spannende loting was Prinses Lotte Wilting de gelukkige. Maud Nieuwland is de presidente van de Jeugdhofhouding geworden. Tom Visscher presenteerde deze  middag.

 

Auteur: Geert Smits

Bestuur CV De Deurdreiers

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!