Rookworstenactie Liemers Harmonie Duiven

323 Views

Liemers Harmonie Duiven luidt 2018 in met haar rookworstenactie. Na de succesvolle eerste editie in 2017, wordt er ook in 2018 weer huis-aan-huis verkocht. Op zaterdag 13 januari komen de leden van de Duivense muziekvereniging daarom langs de deuren in Duiven. Liemers Harmonie Duiven is voor de actie een samenwerking aangegaan met Schipper Vlees & BBQ uit Zevenaar. De rookworsten worden verkocht voor 2,50 euro per stuk of drie worsten voor 6 euro.

Met de verkoop van de rookworsten laat Liemers Harmonie Duiven zien haar handen uit de mouwen te steken voor een financieel gezonde vereniging. Want, met de koop van een rookworst steunt men meteen de muziekvereniging. “De opleiding van onze leerlingen en het onderhoud van hun instrumenten is een grote kostenpost voor een vereniging. Alle donaties zijn dan ook van harte welkom,” aldus Corine Sonderen die de actie coördineert.

De samenwerking met Schipper Vlees & BBQ is niet onlogisch. Sonderen: “Deze ambachtelijke slager verzorgt al jaren onze verenigingsbarbecue en is daardoor bekend met onze club. Daarnaast zijn de rookworsten ook ontzettend lekker en worden ze vers voor ons gemaakt. De rookworsten kunnen daarom in de koelkast worden bewaard of voor langere tijd worden ingevroren.”

De rookworstenactie trapt af op zaterdag 13 januari met een actiedag en eindigt op 26 maart. Bestellingen kunnen worden doorgegeven via rookworst@liemersharmonie.nl of via de leden van de muziekvereniging. Iedere bestelling die voor maandag gedaan wordt, is op donderdagavond tijdens de repetitie van het harmonieorkest af te halen in ’t Muziekhuus aan de Visserlaan 39 in Duiven.

Share on LinkedInEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).