Rotary Duiven organiseert golftoernooi voor het goede doel

152 Views

Vrijdag 9 september a.s. organiseert Rotary Duiven het vierde Horsterpark Open. Het Horsterpark wordt voor die dag omgebouwd tot een prachtige 9 holes golfbaan.

Er wordt gespeeld op een technisch moeilijke baan die speciaal voor deze gelegenheid is aangelegd. De aanvang is om 13.00 uur, wethouder Gemma Tiedink zal de eerste afslag verrichten. De dag wordt afgesloten met een barbecue bij het theepaviljoen in het park.

De opbrengst van het toernooi is bestemd voor goede doelen in de Liemers. Muziekvereniging Excelsior bestaat in mei 2023 precies honderd jaar. De Loose fanfare grijpt dat bijzondere moment aan om de muzikanten in het nieuw te steken. Zij krijgen nieuwe uniformen aangemeten. Daarnaast wordt een deel van het instrumentarium vernieuwd. Hiermee legt Excelsior een basis voor nog eens honderd jaar muziek in Loo. Excelsior vervult een belangrijke rol als het gaat om de leefbaarheid in het dorp.

Er wordt gespeeld in teams van twee personen. Een golfhandicap is niet nodig om deel te nemen.

Voor meer informatie, inschrijfmogelijkheden en/of sponsoring, neem contact op met Rotary Duiven, rotaryduiven@ziggo.nl.

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!