Rudy Willemsen: ‘Band met Liemers is sterk’

172 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

Naam?

“Rudy Willemsen, woonachtig in Duiven. Mijn bedrijf heet de IA Groep. Hieronder vallen ook Feenstra Adviseurs en Factor Architecten.”

Bedrijf?

“Mijn vader is al twintig jaar eigenaar van de IA Groep. Na mijn opleiding heb ik er eerst voor gekozen om ervaring op te doen bij een ander bedrijf. Na zeven jaar maakte ik de overstap naar het familiebedrijf, waar ik als kind al rondliep en dus niet onbekend was. Sinds 2018 run ik de IA Groep samen met mijn broer Norbert. Onze vader is op de achtergrond wel aanwezig, maar trekt zich steeds meer terug. Ik besteed mijn tijd aan allerlei zaken die bij het ondernemerschap horen: acquisitie en relatiebeheer zijn hierbij de belangrijkste twee taken. De IA Groep bestaat sinds 1974 en is een ingenieurs- en architectenbureau. We hebben meerdere disciplines, zoals elektrotechniek, werktuigbouw en bouwkunde. Daarnaast zijn Factor Architecten en Feenstra Adviseurs  onderdeel van de IA Groep. Deze bedrijven functioneren autonoom, maar kunnen ook nauw met elkaar samenwerken.”

Vrije tijd?

“Ik houd van motorrijden, reizen en tijd doorbrengen met vrienden en familie!”

Liemers?

“Ik ben hier geboren en heb het grootste deel van mijn leven in Loo gewoond. Aan het eind van het jaar ga ik daar ook naar terug! Verder wonen de meeste familie en vrienden in de Liemers, dus mijn band met deze regio is sterk.”

Mooiste plekje?

“Dat is de Loowaard, een mooi gebied om te wandelen.”

Lokale partners?

“Wij werken door het hele land, maar proberen ook lokale ondernemers te supporten. Want waarom zou je iets van ver halen, als het ook dichtbij te vinden is? Dat is al jaren ons motto.”

 

 

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!