‘Samen hebben we heel veel lol’

17 Views

Voor de rubriek De Liemers Werkt bezoeken we regelmatig een ondernemer of medewerker van een Liemers bedrijf.

 

Naam?
“Femke Hoveling. Ik werk bijna een jaar bij  Jumbo Heemskerk aan de Kampsingel in Zevenaar. Daar sta ik op de vleeswarenafdeling. Klanten kunnen daar al hun kazen, vleeswaren en tapas  vinden. Ik zorg dat alle schappen gevuld zijn en we snijden zelf ook een aantal vleeswaren, zoals rosbief. Ik moest echt wennen om met zulke grote stukken vlees en de snijmachine te werken. Nu vind ik het vooral leuk om te doen.”

 

Werken bij Jumbo?
“Het contact met klanten vind ik erg leuk. Mijn collega’s zijn erg gezellig: samen hebben we heel veel lol. Iedereen staat klaar om de ander een handje te helpen. Doordat er zo’n fijne sfeer is, ga ik met plezier naar mijn werk.”

 

Vrije tijd?
“Ik vind het leuk om te sporten. Zo zit ik bij Atletiekvereniging de Liemers. Ook spreek ik graag af met vrienden en familie: we maken er altijd wel iets leuks van.”

 

De Liemers?
“Ik vind het mooi om te zien dat er veel mensen in de Liemers zijn die iedereen kennen. Dat geeft een beetje onze geschiedenis weer. Ik werk meestal op zaterdagochtend. Elke week is er een meneer die ik help met zijn boodschappen. Dat geeft een vertrouwde sfeer.”

 

Mooiste plekje?
“Ik heb veel leuke herinneringen aan de Breuly. Op een warme dag liggen de velden helemaal vol met mensen. Je kunt er heerlijk zwemmen en lol maken met vrienden.”

Reageer op dit artikel

Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (verplicht).

Meer weten over de Liemers? Ga naar De Liemers Helemaal Goed!